post

Vi har nu uppdaterat med ett lättöverskådligt sätt att se vilka betalningar som är obetalda, kommande och skickade. Här går det även att se historiska betalningar under vald tidsperiod. Ekonomi-delen kan åtkomstbegränsas så att endast vissa roller kommer åt den.

Att hålla koll på ekonomin är en viktig del när man driver ett företag. I början när man kanske bara har 5-10 kunder så går det ganska bra att hålla koll på det manuellt, men redan när man kommer upp till 20-30 st så börjar det bli jobbigt och svårt att hålla reda på om allt är betalt, vem man ska skicka faktura till eller vem som betalar kontant. Vi har tidigare haft överblicken för ekonomin på varje kund, samt en överblick för autogirobetalningarna. Nu tar vi steget längre och och gjort en ny Ekonomi-flik som ger ett helhetsgrepp på samtliga betalningar som görs i systemet, oavsett om de är kontant, kortbetalning eller autogiro. Här ser ni enkelt vilken kund som ska betala vad, och kan agera på dem direkt, ändra, ta bort eller markera att betalningen är gjord. Så se till att få bra kontroll på ekonomin genom att använda Gymsystem fullt ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>