facebookBeskrivning av populära Zoezi-funktioner – Gymsystem

Beskrivning av populära Zoezi-funktioner

Kom-igång
Rådgivning och hjälp att komma igång med det nya systemet. Vid behov upp till 5 tim bokad onlineutbildning via Teamviewer.

Bokningssystem och automatisk närvarokontroll
Inloggning i bokningssystemet för kunder och personal på anläggningen samt möjlighet till automatisk närvaroavprickning via läsare.

Kundhantering
I affärssystemet hanterar du dina kunder och deras träningskort, bokningar, betalningar mm.

Personalhantering
Lägg schema för personalen, hämta statistik och löneunderlag för arbetstid och möjlighet att ställa in när personalen kan vara bokningsbara av kunder/medlemmar.

Avtalssignering med Mobilt BankID
Aktivera avtalssignering och gör det möjligt att slänga alla pappersavtal och få dem signerade digitalt istället. Lösningen är helintegrerad och har stöd för signering av autogiromedgivande online, men även för att skicka andra typer av avtal för signering.

Swish Handel
Swish Handel med stöd för både webbshop och kassa på plats (tillval). Integrering med Swish handel och Zoezi via kundens tecknade avtal med sin bank. Kan hantera köp helt utan handpåläggning. (kostnad från bank kan tillkomma för Swishtjänsterna, kontakta er bank för mer information).

Betalningshantering
Hantering av betalningar i systemet genom  t.ex. Autogiro, faktura, kortbetalning via nätet. (Se punkten om Servicebyrå längre ner) (kostnad från bank kan tillkomma för autogirotjänsterna, kontakta er bank för mer information).

Kassa
Kassan är molnbaserad, vilket innebär att den kan användas via vilken dator eller enhet som helst. I kassan går det att välja bland kunder och visa deras obetalda ärenden, samt att ta betalt för dem på plats. Det går exempelvis att betala en obetald faktura direkt i kassan, eller en bokning som ska betalas på plats. Kassan har även stöd för:

– Rabattkoder

– Presentkort

– Återköp

– Flera betalsätt

Med kassan får ni intäktsbokföringen på köpet. Allt som sker hamnar i bakgrunden som en bokföringspost och du slipper dra ut en dagsrapport från en annan kassa. 

Kassan är registrerad hos skatteverket.

Fakturapåminnelser
Möjlighet att lägga på valfri påminnelseavgift med 1-2 automatiska påminnelser vid utebliven betalning. (Varav 30 kr tillfaller Zoezi).

Statistik
En omfattande rapport- och statistikfunktion inklusive en anpassningsbar “dashboard” ger full koll på över betalningar, inpasseringar och mängder av andra andra data/flöden på anläggningen.

Journal
Skapa dokumentation för varje enskild kund via Journalen. Journalen kan exempelvis användas för att journalföra träningsmål, genomförda moment och prestationer. Det är enkelt att se när varje notering har gjorts då anteckningarna datumstämplas. Det går även att se vem som har skrivit anteckningarna för bättre spårbarhet. 

Kunderna kan själva inte se sin journal såvida de själva inte begär ut information, annars är det enbart personalen som kan se det. För att följa GDPR är det viktigt att poängtera att detta tillval inte ska användas för att dokumentera medicinsk data. 

Automatiserade smarta utskick
Möjlighet att göra specialutskick till valda kundgrupper med inbjudningar eller påminnelser om kortförnyelser eller bekräftelser på bokningar eller inköp. MailChimp-integration finns som tillval.

Zoezi App Standard
Systemets alla funktioner kan nås via appen Zoezi som ingår i grundabonnemanget. 

Webbshop
Kunderna kan enkelt köpa träningskort och produkter via webbshop.

Varningsmodul
Få varningar för frånvaro på bokade pass.

Import och export
Verktyg för att själv importera och exportera excel-filer. Exempelvis för att importera kundregister och exportera ekonomirapporter och SIE-filer. Zoezi ansvarar inte för export från tredjepart eller import till Zoezi men hjälper självklart till vid behov om ett importunderlag på rätt format levereras från kunden.

Servicebyrå
Automatiskt skickande och hämtande av autogiromedgivanden, betalfiler och svarsfiler. Kontakt med bank behövs för att ställa om så att Zoezi är servicebyrå.

Bokföring
Sidoordnat bokföringsprogram med automatisk kontering och lagring av underlag digitalt och export genom SIE-filer till kundens huvudbokföringsprogram.

Support via telefon, chat och mail
För aktuella öppettider se zoezi.se/support 

1 GB
1 GB lagring för digitala dokument, avtal och bilder.