facebookHelintegrerad Hemsida i Zoezi MyBusiness – Zoezi

Helintegrerad Hemsida i Zoezi MyBusiness

Att ha en helintegrerad hemsida möjliggör att ha er hemsida genom Zoezi MyBusiness och får då fullt integrerat stöd för alla bokningsfunktioner, live-uppdaterade scheman, bli medlem, autogiromedgivanden o.s.v. direkt på hemsidan utan att era potentiella kunder och befintliga medlemmar behöver kastas mellan hemsida och bokningssystem och utan att ni behöver uppdatera information i två olika system. Detta möjliggör också bland annat hantering av behörigheter för vad som visas för olika inloggade användare på hemsidan/medlemssidan.

Ni kan välja på att antingen ha en mallad sida, enligt det koncept vi kallar MyBusiness Easy detta ingår att vi hjälper er att sätta upp er helintegrerade hemsida enligt mallförslag vi har och ni får en supersmidig vardag med en hemsida som uppdaterar sig själv och funkar utmärt i såväl mobilen som på datorn. Om ni önskar jobba fritt med er hemsida i vårt webbpubliceringsverktyg så finns konceptet MyBusiness Flex vilket ger er fulla frihetsgrader att skapa en unik struktur och design för just er. Vill ni ha hjälp med att designa och bygga upp er hemsida i Zoezi MyBusiness så kan vi tipsa er om någon av våra webbpartners som gärna hjälper er med detta.

Detta är nyckeln till en enhetlig upplevelse för kunden.

Det är även ett strategiskt sätt att reducera administrationen som krävs av personalen då det blir färre system att jobba i, färre platser där information behöver uppdateras och mer tid över till er verksamhet.

👋 Vi bygger om, besök vår nya hemsida på zoezi.se.