post

Vi önskar samtliga våra kunder samt övriga intressenter välkomna till föreläsning med juristen Johan Nyberg från advokatfirman Glimstedt!

Zoezi anordnar tillsammans med #Enjoylife en förmiddag där du får lyssna på en föreläsning samt får möjlighet att diskutera med kollegor i branschen.

Johan Nyberg föreläser om vad skillnaden blivit nu när vi passerat den 25 maj och vad du behöver göra för att efterleva GDPR. Han kommer dessutom prata om avtalsrätt och hur du kan ha användning av allmänna villkor.

Vi från Zoezi finns på plats och kommer prata om de förändringar vi gjort för att underlätta för er att efterleva GDPR samt kommer dema viss av vår nya funktionalitet.

Förmiddagen ger också utrymme för er att diskutera med varandra och utbyta tankar och idéer.

När: Onsdag den 13/6 9.00 – 12.00 (frukost från 8.30)

Var: Jogersö Restaurang & Konferens, Jogersövägen 8, 613 51 Oxelösund 

Har du svårt att ta dig? Inga problem, hör av dig till oss på Zoezi så hjälper vi dig att komma fram!

OSA: senast 21/5 genom mail till: johanna@zoezi.se

Vi önskar er alla varmt välkomna och ser med glädje fram emot att träffa er!

 

För befintliga kunder: Ta med en vän och få gratismånader!

Bjud gärna in era nyfikna branschkollegor. Om någon av dem sen tecknar avtal med Zoezi får de sin första månad gratis och du som är kund hos oss får två månader gratis!*

*Gäller på den fasta månadskostnaden, ej rörliga kostnader. Kunden ansvarar själv för att uppmärksamma Zoezi om kopplingen till ny kund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>