facebookLöneadministration – Zoezi

Löneadministration

En viktig del inom företagande är att hantera sina anställdas löner och utbetalningar. Vår koppling till lönesystemet MaxPA gör att ni kan hantera era anställdas löner på ett smidigt sätt. Lönesystemet är speciellt utformat för att lekmän ska kunna använda systemet och det finns t.ex en checklista för att guida dig igenom löneprocessen. 

Tillvalet är enkelt att använda och ni behöver inte vara kund hos MaxPA sedan tidigare, utan allt sätts upp automatiskt från vår sida. 

De viktigaste aktiviteterna kan automatiskt föras över och fungera lönegrundande. Det går att lägga schema på anställda för exakt löneberäkning, information som förs över från Zoezi till MaxPA:

  • Alla anställda synkas live över
  • Gruppass och aktiviteter (går sätta olika lönearter som ger olika betalt för samma pass)
  • Resursbokningstimmar
  • Arbetstimmar
  • Frånvaro (genom använda vissa aktiviteter i Zoezi gruppschema)

Allt detta kan hanteras direkt i Zoezi där data hämtas från scheman i systemet så att ni slipper dubbel handpåläggning. Den automatiska överföringen till MaxPA gör att ni bara behöver godkänna direkt i MaxPA, som går att se som en dashboard i Zoezi.

Ni kan även med en knapptryckning skicka iväg arbetsgivardeklarationen till Skatteverket och även godkänna deklarationen med hjälp av Bank-ID. 

MaxPA skickar även automatiskt bokföringen till SpeedLedger, Fortnox eller 24SevenOffice. Det går även att ladda ner SIE-filen.  

👋 Vi bygger om, besök vår nya hemsida på zoezi.se.