facebook Kortbetalningar via internet – Gymsystem

Kortbetalningar via internet

Kunders möjligheter

Kunderna har möjlighet att spara kortuppgifterna och  köpa löpande månadskort som debiteras varje månad. Skulle kunden byta sitt bankkort så kan den ändra uppgifterna genom att logga in på medlemssidan, gå till ”Personlig sida” och där scrolla ner till sparade kortuppgifter. Kunden kan enbart sätta upp en månadsbetalning med sitt betalkort via medlemssidan. Personalen kan alltså inte sätta upp detta åt kunden.

Hur pengarna hanteras
Alla betalningar som görs hittar ni via adminssidan under ”Ekonomi” > ”Överblick” och sen ”Historik”-tabben, filtrera sedan fram ”Kortbetalning – internet”.

Så som det fungerar efter att en kund betalat är att pengarna går in på ett Klientmedelskonto (läs mer om klientmedelskonto här). Därefter så görs en utbetalning en gång i veckan till ert bankgirokonto efter att vår avgiften är avdragen. En avräkning skapas som ni kan hämta hem och använda till bokföringen.

För att ni ska kunna få pengarna utbetalt så behöver ni gå under ”Inställningar” > ”Allmänt > Kortbetalningar” och fyll i era bankgironummer som ni vill att pengarna ska betalas ut till.