post

Vi får börja med att önska er alla en god fortsättning på det nya året! Förutom lite julledigheter så har vi hunnit med en hel del uppdateringar av systemet. Dels flera mindre detaljuppdateringar som gör att allt flyter på ännu enklare än tidigare, men också några lite större saker som bland annat:

Ny startsida

Vi har förbättrat startsidan genom att lyfta fram personalens personliga schema samt möjlighet att se vad alla på anläggningen gör idag i ett och samma schema. Har man bokning av olika resurser så som olika banor eller rum så får man även en bra överblick på hur dessa är uthyrda under dagen.

Import av Excel-filer

Det går nu att importera nya medlemmar från en Excel-fil genom att ladda upp den till systemet. Importen stödjer även medlemslistor som har exporterats från IdrottOnline.

Förbättrat arbetsschema

Vi har förenklat arbetsschemat ännu mer så att det nu är ännu enklare att ändra tider och raster för en specifik dag. Det är bara att klicka på dagen man vill ändra så får man upp dagens information som då är lätt att redigera.

Rapporter under statistik

Vi utökar nu statistiken med rapporter för sålda träningskort och betalningar. Dessa rapporter kan man sedan exportera till PDF eller Excel. Förutom rådata så får ni en sammanfattning på intressanta siffror. Då det enkelt går att välja olika datumintervall så kan ni jämföra hur utfallet var mellan olika tidsperioder.

Hoppas uppdateringarna kommer uppskattas av både gamla och nya kunder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>