facebookOm oss – Gymsystem

Om oss

Gymsystem är en produkt från Zoezi AB.

Zoezi AB startades 2013 av Mikael Håkansson och Markus Johansson med idén om att kunna erbjuda ett komplett, lättillgängligt och användarvänligt affärssystem för tränings- och friskvårdsbranschen. Med detta som grund började utvecklingen av det system som idag heter Gymsystem.

Sedan starten av Zoezi har kunderna alltid varit i fokus. Ambitionen är att alltid hitta den bästa lösningen för varje unik anläggning och att ha de nöjdaste kunderna. Därför har också Gymsystem alltid erbjudits utan någon bindningstid och med fri support.

Idag är Zoezi en etablerad aktör i branschen och har växt till 12 anställda. Zoezi erbjuder idag en lättillgänglig och användarvänlig anläggningskontroll som bland annat hanterar försäljningen av träningskort och bokning av träningspass via webben och i kassan, inpassering med och utan låsta dörrar, anläggningens scheman och personal samt access från valfri enhet.

Zoezi är dock långt ifrån färdiga, utan fortsätter hela tiden att utveckla Gymsystem för att vara marknadens mest kompletta affärssystem.