facebookSystemutvecklare till ett av Sveriges Gasellföretag – Zoezi

Systemutvecklare till ett av Sveriges Gasellföretag

Är systemutveckling en passion för dig? Gillar du att jobba i team? Då kan du vara precis den vi söker!

Zoezi blev nyligen av Dagens industri utsedda till Gasellföretag 2021 och är därmed ett av Sveriges snabbast växande företag – vill du hänga med på vår spännande resa mot nya höjder?

Om företaget

Zoezi (uttalas “so easy”), med huvudkontor i Linköping, är ett ungt bolag i stark tillväxt med 13 anställda. Vår produkt Zoezi MyBusiness är ett molnbaserat smart, modernt och lättanvänt affärssystem för företag och föreningar inom primärt tränings- och friskvårdsbranschen. Produkten används t.ex. på gym-, crossfit- och yogaanläggningar men också i helt andra typer av verksamheter som baseras på bokningar och betalningar i olika former. 250 000 personer använder dagligen Zoezi MyBusiness för bl.a. bokningar, inpassering och onlineköp. För de c:a 500 anläggningar som är våra direkta kunder hanterar produkten t.ex. kassa, automatiserad fakturering och bokföring, kundregister, tävlingsadministration och hel del annat. Vi jobbar tillsammans och för oss är det viktigt att alla medarbetare känner sig delaktiga och har roligt på jobbet. Läs mer om oss och vår verksamhet via vår hemsida https://www.zoezi.se/

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del i ett team som består av flera likasinnade och duktiga systemutvecklare samt UX/UI-designers, testare och teamledare. Samverkan med teamet är viktigt men du förväntas också ha ett eget driv och vilja ta mycket eget ansvar då du blir en viktig del av vårt team. Vårt arbetssätt är agilt och innefattar varierande uppgifter i både backend och frontend. Du kommer att jobba med vidareutveckling av vår tjänst och vi har en hel del spännande nyutvecklingsprojekt igång som du kommer att bli en del av.

I arbetet kommer du bland annat att stöta på Vue.js, AngularJS, Python, Node.js, Typescript och Amazon Web Services (AWS).

Erfarenhet

Du har erfarenhet av Linux, SQL, Javascript och HTML. För att passa i rollen och teamet behöver du vara strukturerad och nyfiken på nya utmaningar. Du har ett brinnande intresse för systemutveckling och har en förmåga att skapa fantastiska lösningar av hög kvalitet och med hög effektivitet. Det är meriterande om du har erfarenhet av några av de specifika tekniker som nämnts ovan, men om du har hög drivkraft och ambition vet vi också att du snabbt tar till dig nya tekniker och ramverk vilket gör att erfarenhet av de specifika teknikerna inte är ett absolut krav.

Du är en riktigt bra problemlösare och har erfarenhet av och ett tydligt intresse för systemutveckling i stort. Du sätter dig effektivt in i såväl större sammanhang som detaljer i både system, kod och databas. Du är målinriktad, energirik, lyhörd och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Gissningsvis har du jobbat i branschen ett tag, men din drivkraft och ambition är mycket viktigare än antal år i branschen.

Då vår primära kundgrupp är inom träningsbranschen är det ett plus i kanten om du har någon erfarenhet eller intresse av den branschen, likaså om du har erfarenhet inom ekonomi då mycket i systemet rör ekonomiska flöden.

Förmåner

Som anställd hos oss erbjuds du stora möjligheter att vara med och påverka med korta beslutsvägar i ett snabbväxande bolag. Du är med i laget som bygger framtidens Zoezi! Utöver förmåner såsom 6 veckors semester, tjänstepension och friskvårdsbidrag får du ta del av våra roliga gemensamma aktiviteter såsom kickoffer och konferenser. Vi är måna om många aktiva inslag i vår vardag då vi tycker att träning och hälsa är väldigt viktigt för våra medarbetare. Hos oss är rundpingis, TV-spel och andra roliga aktiviteter en del av vår aktiva och sociala vardag på Zoezis kontor.

Ansökan

Ansökan skickas till jobb@zoezi.se. Rekryteringsprocessen pågår löpande, så dröj inte med din ansökan.

TILLTRÄDE
Snarast enligt ö.k.

ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid, tillsvidare

LÖN
Månadslön

PLACERING
Vårt huvudkontor ligger på Teknikringen 1C i Mjärdevi, Linköping. Vi har även ett kontor i Örebro och i Halmstad. Det är en fördel om du bor på någon av dessa orter, men om vi finner tycke för varandra kan du också bo någon helt annanstans i landet och vi har stor vana vid att jobba effektivt även med distansbaserade teammedlemmar.

Vårt glada och framåtriktade team hoppas att du kan vara den vi söker – ta chansen hör av dig så berättar vi gärna mer om en spännande möjlighet för dig! Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontaktperson

Tomas Öberg
VD Zoezi AB
tomas@zoezi.se
070-2277540

👋 Vi bygger om, besök vår nya hemsida på zoezi.se.