facebookUX-Designer till ett av Sveriges snabbast växande techbolag – Zoezi

UX-Designer till ett av Sveriges snabbast växande techbolag

Vill du vara med och förenkla vardagen för 100 000-tals människor? Vill du vara med och skapa framtidens lösningar för tränings- och hälsobranschen – ett system som jobbar för användaren och i vilket användaren tycker det är roligt att jobba?

Zoezi blev nyligen rankat som ett av Sveriges snabbast växande techbolag – vill du hänga med på vår resa mot nya höjder?

Om företaget

Zoezi (uttalas “so easy”), med huvudkontor i Linköping, men medarbetare på flera orter i Sverige. Zoezi är ett ungt bolag i stark tillväxt med 15 anställda. Vår produkt Zoezi är det smarta, moderna och lättillgängliga affärssystemet för företag och föreningar inom primärt tränings- och friskvårdsbranschen. Produkten används t.ex. på gym-, crossfit- och yoga-anläggningar men också i helt andra typer av verksamheter som baseras på bokningar i olika former. Omkring 250 000 personer använder dagligen Zoezi för bl.a. bokningar, inpassering och onlineköp. För de c:a 500 anläggningar som är våra direkta kunder hanterar produkten t.ex. kassa, automatiserad fakturering och bokföring, kundregister, tävlingsadministration och hel del annat. Vi jobbar tillsammans och för oss är det viktigt att alla medarbetare känner sig delaktiga och har roligt på jobbet. Läs mer om oss och vår verksamhet via vår hemsida https://www.zoezi.se/

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba med att ta reda på vilka behov som finns hos både våra direkta kunder (de som driver verksamheterna) och inte minst de många 100 000-tals personer som dagligen är slutanvändare av systemet.  Dessa behov omvandlar du till smarta lösningar som förenklar och förändrar betendet hos användarna så att personerna sparar mer tid, blir mer nöjda. Kanske trollar du bort vissa arbetsuppgifter helt genom att istället låta systemet lösa de eller att slutkunden enkelt kan lösa det på egen hand utan verksamhetens insats.

Genom att du blir en riktigt duktig användare själv i systemet såsom det ser ut och fungerar idag ser vi också att du finner nya sätt att designa och skapa användarvänliga flöden i det så att det blir än bättre än vad det är idag. Detta med målbilden att det blir så intuitivt att våra kundrådgivare knappt behöver ge kunderna någon support och att kunderna som använder systemet blir våra ambassadörer för att de älskar systemet.

Du jobbar väldigt nära både utvecklare, kunder, produktägare i arbetet att tillsammans som team skapa den bästa, mest kompletta och användarvänliga (och roliga) lösningen på marknaden.

Erfarenhet

Det viktigaste är möjligheten att sätta sig in i en komplex produkt och har ett öga för att se användarnas behov och utifrån det hitta smarta och användarvänliga lösningar.

Vi ser att du förmodligen är utbildad inom UX-området eller motsvarande och/eller har jobbat några år inom detta område.

Det är ett plus i kanten om du även har erfarenhet av grafisk design även om det allra viktigaste är att du har känslan för just användarupplevelsen och användarresor.

Förmåner

Som anställd hos oss erbjuds du stora möjligheter att vara med och påverka med korta beslutsvägar i ett snabbväxande bolag. Du är med i laget som bygger framtidens Zoezi! Utöver förmåner såsom tjänstepension och friskvårdsbidrag gör vi t.ex. gemensamma aktiviteter såsom kickoffer och konferenser. Vi är måna om många aktiva inslag i vår vardag då vi tycker att träning och hälsa är väldigt viktigt för våra medarbetare. 

Ansökan

Ansökan skickas till jobb@zoezi.se. Rekryteringsprocessen pågår löpande, så dröj inte med din ansökan.

TILLTRÄDE
Snarast enligt ö.k.

ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid, tillsvidare

LÖN
Månadslön

PLACERING
Vårt huvudkontor ligger på Teknikringen 1C i Mjärdevi, Linköping. Vi har även ett kontor i Örebro och i Halmstad. Det är en fördel om du bor på någon av dessa orter, men om vi finner tycke för varandra kan du också bo någon helt annanstans i landet och vi har stor vana vid att jobba effektivt även med distansbaserade teammedlemmar.

Vårt glada och framåtriktade team hoppas att du kan vara den vi söker – ta chansen hör av dig så berättar vi gärna mer om en spännande möjlighet för dig! Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontaktperson

Tomas Öberg
VD Zoezi AB
tomas@zoezi.se
070-2277540

Mikael Håkansson
Produktägare
mikael@zoezi.se
0723-16 42 85

👋 Vi bygger om, besök vår nya hemsida på zoezi.se.