facebookOm Zoezi – Zoezi

Om Zoezi

Autogiro: Låt era kunder smidigt betala genom Autogiro

Bokföring: Automatisera hela bokföringsprocessen genom tillvalet ”Intäktsbokföring”.

Bra kundhanteringHåll koll på alla era kunder, både de som besöker gymmet flitigt och de som kommer då och då.

Dashboards: Justera dem för just dina behov och genomför flera arbetsuppgifter direkt på denna arbetsyta istället för att behöva gå till olika platser i systemet.

Fakturering: Låt Zoezi hjälpa er att skicka fakturor och se till att pricka av dem när de är betalda, inget extra manuellt arbete behövs.

För er personal: Låt er personal få egna användare till systemet, de kan då enkelt se vilka pass som de ska leda, samt sköta de delar som de får behörighet till.

Håll koll på Inpassering: Få information om kunden, bland annat om den har giltigt träningskort eller ej, koppla vilket magnetkort eller RFID-tagg som helst.

Håll kontakten med SMS, aviseringar och push-notiserSkicka smidigt SMS, aviseringar och push-notiser till kunder och personal. Låt systemet automatiskt informera om inställda pass eller när en ledare ska leda ett pass.

Kassasystem: Hantera era produkter och sälj med kort och kontanter. Sköt försäljningen vid disk på ett enkelt sätt.

Närvaroapp: Har du pass utomhus eller vill skippa papperslapparna? Smidigt bocka av de kunder som är på plats och få information om kunden med närvaroappen.

Olika språkVälj språk i systemet. Idag finns svenska och engelska att välja mellan.

Personligt genom bilderBilder på era kunder ger en personlig känsla.

Resursbokning: Låt kunderna själva boka in massage, PT-timmar mm. Få en bra överblick på personalsidan om vad som är bokat.

Schema med passbokning: Lägg ert passchema enkelt och smidigt. Låt kunderna boka in sig på passen själva eller genom personalen. Blir passet fullt får kunderna möjlighet att ställa sig i kö. Välj vilka träningskortstyper ska tillåta bokning på en viss aktivitetstyp.
Använd utökade bokningsvillkor för att kunna bestämma bergänsningar beroende på kundernas ålder, kön, intresseområden och grupptillhörighet i systemet.

Smarta betalningar: Se till att få betalt, låt systemet hjälpa er att hålla koll på betalningarna.

Statistik: Följ gymmets och era kunders utveckling genom att få ut mängder med statistik.

Videopass: erbjuda och ta betalt för livesända gruppträningspass som är mer aktuellt än nånsin!

👋 Vi bygger om, besök vår nya hemsida på zoezi.se.