post

Den här veckan har vi haft sommarvärme i södra delen av Sverige. Underbart tycker vi här på kontoret!
Många av er kanske ser en förändring i verksamheten när den riktiga sommaren är här så därför vill jag lyfta en funktion som lanserades i den förra uppdateringen. Vi har utökat antalet tidsintervaller på träningskort. Locka in era kunder från badstranden med ett mellansäsongskort. Erbjud ett rabatterat sommarkort med en giltighetstid baserad på hela veckor, månader eller kvartal. Fungerar även för klippkort.

Det enda ni behöver göra är att gå in under ”Inställningar” > ”Träningskort” och lägga till ett nytt träningskort där. Vid valet hur länge det är giltigt kan ni ändra period så det t.ex. blir veckor. Samma sak gäller under priser. Ni kan till och med sälja träningskort som man betalar en liten peng för dagligen. Bockar ni i ”Kan endast köpas en gång” så kan kunden endast utnyttja erbjudandet 1 gång.

Med vårt inpasseringssystem från Tidomat kan ni erbjuda obemannade öppettider även för dessa sommargäster. Beställer ni nu hinner ni få det installerat i god tid innan semestern.
Kontakta oss om ni vill veta mer.
Viktoria 0707-872856, viktoria@runningsystems.se
Micke 0723-164285, mikael@runningsystems.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>