post

I går släpptes den senaste versionen av Gymsystem till samtliga kunder. En lista på de nya funktionerna har gått ut via e-post. Vi har bl.a förbättrat köfunktionen, varningssystemet och erbjuder ihopslagning av månadsavgifter.

Sedan tidigare kan personal och kunder använda sig av Gymsystems köfunktion vid fullbokade pass. Kunden får en köplats med turordning in på passet vartefter andra kunder avbokar sig. Antalet bokningsbara platser och avbokningsregler ställs in under respektive aktivitet och under Inställningar. Nytt fr.om 2017-04-24 är att kunden ser vilken köplats de tilldelats.

När kunden uteblir från en bokad aktivitet kan personalen tillämpa Gymsystems automatiska varningssystem. Ställ in önskat antal varningar som utdelas med önskat antal dagars bokningsspärr som följd under Inställningar. Nytt är att spärrad kund kan köpa loss sin bokningspärr mot en avgift och att personalen kan lägga till egna varningar manuellt för annat än frånvaro. Personalen ser dessutom vilken typ av aktivitet och datum som genererat varningarna.

Gymsystem räknar sedan tidigare ut hur stor del av den första månaden som ska debiteras när en kund tecknar medlemsskap. Nu finns möjligheten att slå ihop den första betalningen med nästkommande månadsavgift.

Här kommer listan i sin helhet:

 + Varningar visas nu tydligare på kundkortet. Det går att se vilket pass som gav upphov till varningen och det går att manuellt lägga till en varning, eller att avskriva en varning

+ Det går nu att logga in även om man pga varningar blivit spärrad från passbokning. Man kan dock inte boka sig på pass.

+ Det går att köpa sig fri från en spärr. Detta ställs in under Försäljning > Produkter > Spärravgift gruppträning > Visa i webbshop.

+ Meddelandet som skickas till kunder när ett pass ställs in är nu inställningsbart

+ Det går nu att skicka SMS/mail även till de som står i kö på ett pass

+ Köplats visas för kunderna

+ Det går att avboka sig hela vägen tills ett pass börjar om man står i kö

+ På kundkortet kan man nu enkelt se vilka betalningar som hör ihop med ett träningskort. Det går även att se behandlingshistorik relaterad till betalning eller träningskort. Från vyn med betalningar kan man även skapa nästa kommande betalning för att på så sätt kunna ta betalt i förskott för ett löpande kort.

+ Möjlighet att från kundkortet skicka välkomstmail igen. Notera att om texten i välkomstmailet innehåller kundens lösenord så sätts kundens lösenord om (eftersom lösenord aldrig sparas i systemet).

+ När ett okänt inpasseringskort länkas med en kund så visas en större dialog med fler fält för att enklare kunna matcha med rätt kund

+ Det går nu att skicka mailet med faktura igen, genom en knapptryckning

+ Faktureringsavgift går nu att ställa in under Inställningar > Allmänt > Faktura

+ Möjlighet att länka direkt till en viss dag i schemat på medlemssidan genom att lägga till ?fromDate=2017-05-01 t.ex.

+ Rabatter och presentkort går att dölja i utcheckningen på medlemssidan

+ Beskrivning av resurs är nu i HTML-format istället för text

+ Det går nu att visa när ett kundkonto skapades i systemet på kundkortet eller i excelexport

+ Rabatter i kassan är nu en dialog där man kan välja bland de rabatter som finns, eller skriva in valfritt belopp

Kontakta vår support på 013-101840 eller support@zoezi.se om ni vill veta mer!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>