facebookTillbehör – Gymsystem

Tillbehör

Om ni har frågor eller vill beställa något ur vårt tillbehörssortiment vänligen kontakta vår support.

Paket för låst dörr – Tidomat

Ett komplett inpasseringssystem med central, dörrkontroller och kortläsare förberett för integration mot Zoezis Gymsystem och dörrlås. Läsare finns för både inomhus- och utomhusbruk. Centralen kan kopplas mot maximalt åtta dörrar inom 200 meter.
16250 SEK

Beröringsfria kort med eget tryck

Beröringsfria MIFARE- eller EM-kort. Kompatibla med våra kortläsare för inpassering och dörröppning. Välj eget tryck på fram- och baksida. Billigare styckpris vid köp av fler.
200 pcs – 6250 SEK

Beröringsfria taggar med eget tryck

Beröringsfria MIFARE- eller EM-taggar med avrundade hörn. Kompatibla med våra kortläsare för inpassering och dörröppning. Välj eget tryck på fram- och baksida. Billigare styckpris vid köp av fler.
200 pcs – 6250 SEK

Zoezi-tagg

Beröringsfria MIFARE-taggar eller EM-Taggar i robust material. Kompatibla med våra kortläsare för inpassering och dörröppning. Tryckt med våran logga. Samma styckpris oavsett antal.
200 pcs – 4000 SEK

Beröringsfri usb-läsare

Koppla in läsaren direkt i datorn och använd tillsammans med inpasseringsmodulen. Finns att få för Mifare eller EM-taggar.
2237,50 SEK

Star cloudPRINT – kvittoskrivare

Kvittoskrivare som går att använda både till utskrift av kassakvitton samt gruppbokningsbiljetter. Uppkopplad mot nätverket via ethernetkabel.
4487,50 SEK

Datalogic 1D scanner

Scanner för att läsa av streckkoder på produkter i kassan. Ställ att ha den stående i ingår. Kopplas via USB till dator.
1612,50 SEK

Extra dörrläsare – Tidomat

En extra dörrläsare med knappar att koppla in redan befintlig central. Finns både för inomhus och utomhus bruk.
5625 SEK