facebookTillbehör – Zoezi

Tillbehör

Om ni har frågor eller vill beställa något ur vårt tillbehörssortiment vänligen kontakta vår support.

Paket för låst dörr – Tidomat

Ett komplett inpasseringssystem med central, dörrkontroller och kortläsare förberett för integration mot Zoezis Gymsystem och dörrlås. Läsare finns för både inomhus- och utomhusbruk. Centralen kan kopplas mot maximalt åtta dörrar inom 200 meter.
13 000 SEK

Beröringsfria kort med eget tryck

Beröringsfria MIFARE- eller EM-kort. Kompatibla med våra kortläsare för inpassering och dörröppning. Välj eget tryck på fram- och baksida. Billigare styckpris vid köp av fler.
200 pcs – 5 000 SEK

Beröringsfria taggar med eget tryck

Beröringsfria MIFARE- eller EM-taggar med avrundade hörn. Kompatibla med våra kortläsare för inpassering och dörröppning. Välj eget tryck på fram- och baksida. Billigare styckpris vid köp av fler.
200 pcs – 5 000 SEK

Zoezi-tagg

Beröringsfria MIFARE-taggar eller EM-Taggar i robust material. Kompatibla med våra kortläsare för inpassering och dörröppning. Tryckt med våran logga. Samma styckpris oavsett antal.
200 pcs – 3 200 SEK

Beröringsfri usb-läsare

Koppla in läsaren direkt i datorn och använd tillsammans med inpasseringsmodulen. Finns att få för Mifare eller EM-taggar.
1 790 SEK

Star cloudPRINT – kvittoskrivare

Kvittoskrivare som går att använda både till utskrift av kassakvitton samt gruppbokningsbiljetter. Uppkopplad mot nätverket via ethernetkabel.
3 590 SEK

Datalogic 1D scanner

Scanner för att läsa av streckkoder på produkter i kassan. Ställ att ha den stående i ingår. Kopplas via USB till dator.
1 290 SEK

Extra dörrläsare – Tidomat

En extra dörrläsare med knappar att koppla in redan befintlig central. Finns både för inomhus och utomhus bruk.
4 500 SEK

Alla priser ovan är angivna exklusive moms.

👋 Vi bygger om, besök vår nya hemsida på zoezi.se.