facebookVad är servicebyrå och hur skaffar jag det? – Zoezi

Vad är servicebyrå och hur skaffar jag det?

Med Zoezi som servicebyrå så sköter vi all filhantering mellan Gymsystem och banken. Det du behöver göra en gång i månaden är att gå in i systemet och bekräfta betalningar för både autogiro och fakturor så att dom ska skickas iväg. Skulle en kund betala in för lite/mycket, inte har pengar eller dylikt på sitt konto så kommer det en att-göra uppgift på den som är ekonomiansvarig med information så att man lätt kan åtgärda det.

För att sätta upp Zoezi som servicebyrå så behöver du först ringa kundtjänsten på er internetbank och be att få autogiro till ditt företag. (Om du redan använder autogiro kan du tillsammans med Zoezi importera befintliga medgivanden till Gymsystem.)
Ha ditt organisationsnummer och annan företagsinformation tillgängligt. Be att få samtliga svarsfiler och OCR-kontroll. Ange att Zoezi ska vara servicebyrå, Zoezis servicebyrånummer är: 940286. Vi rekommenderar även att du ber om 3-5 dragningsförsök om det skulle vara så att det saknas pengar på kundens konto.
När du mottagit en bekräftelse ifrån din internetbank om att en förbindelse med bankgirocentralen upprättats kan du knappa in medlemsnummer i bokningssystemets inställningar. Inställningar > Allmänt > Inställningar för autogiro samt kontakta supporten på Zoezi, support@zoezi.se eller 013 – 10 18 40

👋 Vi bygger om, besök vår nya hemsida på zoezi.se.