post

Nu har vi bestämt oss för att damma av det gamla Gymsystem som har använts på ett par gym under några år. En helt ny kärna kommer att byggas och med nytt tänk kring hur det säljs; betala bara för det ni använder, istället för att köpa ett dyrare paket som innehåller allt men ni använder bara hälften. Som tidigare kommer systemet kunna nås på flera olika datorer och dessutom kommer vi att förbättra användarupplevelsen på surfplattor och smartphones. Vi kommer även förbättra säkerheten otroligt genom att bland annat använda krypterad datatrafik (https) och själva systemets funktionalitet kommer utökas med flera så kallade moduler med olika funktioner så som köhantering, närvaroapp och betalningar med autogiro. Fler moduler kommer utvecklas hela tiden, mycket utifrån önskemålen från er kunder.

Vårt mål är att bli det självklara valet för mindre gym samt utegrupper. Det vi erbjuder är alltså ett användarvänligt och prisvärt system som kan hantera kunder, personal, passbokning, schemaläggning, uppföljning, betalning, närvaroapp, med mera. Låter det intressant så är det bara höra av er till oss så kan vi berätta mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>