post

Vi fortsätter att växa och medan vi väntar på att vår nya VD ska börja i mitten av november så söker vi nu ännu en person till vårt team i Linköping. Personen vi söker ska primärt jobba med kundbokning och sälj och få bolaget att fortsätta växa. Rollen kommer också innebära arbete med Sebastian kring supporten vid tillfällen då det behövs. Systemet innehåller många olika funktioner och just ekonomidelarna har många kunder frågor kring så därför ser vi med fördel att den nya personen som kommer in kan vara ett stöd där. En stor del av arbetet är alltså att kunna förklara för såväl nya som befintliga kunder de olika ekonomifunktioner vi erbjuder, så som sidoordnad bokföring, autogiro genom servicebyrå och mycket mer.

Arbetet kommer utgå från vårt kontor här i Linköping. Annonsen ligger ute nu och vi hoppas på många sökande. Annonsen för säljare hittas på arbetsförmedlingen #21818777 eller för support arbetsförmedlingen #21848158 och ni är välkomna att sprida den vidare. Vi hoppas kunna få klart processen de närmaste månaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>