facebookWebbutvecklare – fullstack sökes till ett av Sveriges snabbast växande techbolag – Zoezi

Webbutvecklare – fullstack sökes till ett av Sveriges snabbast växande techbolag

Är modern webbutveckling bland det roligaste du vet? Får du ett lyckorus när du lyckats lösa en riktig kodnöt? Då kan du vara precis den vi söker!

Zoezi blev nyligen rankat som ett av Sveriges snabbast växande techbolag – vill du hänga med på vår resa mot nya höjder?

Om företaget

Zoezi (uttalas “so easy”), med huvudkontor i Linköping, är ett ungt bolag i stark tillväxt med 14 anställda. Vår produkt Zoezi är det smarta, moderna och lättillgängliga affärssystemet för företag och föreningar inom primärt tränings- och friskvårdsbranschen. Produkten används t.ex. på gym-, crossfit- och yoga-anläggningar men också i helt andra typer av verksamheter som baseras på bokningar i olika former. Omkring 150.000 personer använder dagligen Zoezi för bl.a. bokningar, inpassering och onlineköp. För de c:a 450 anläggningar som är våra direkta kunder hanterar produkten t.ex. kassa, automatiserad fakturering och bokföring, kundregister, tävlingsadministration och hel del annat. Vi jobbar tillsammans och för oss är det viktigt att alla medarbetare känner sig delaktiga och har roligt på jobbet. Läs mer om oss och vår verksamhet via vår hemsida https://www.zoezi.se/

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del i ett team som består av flera likasinnade och duktiga systemutvecklare samt UX/UI-designers, testare och teamledare. Samverkan med teamet är viktigt men du förväntas också ha ett eget driv och vilja ta mycket eget ansvar då du blir en viktig del av vårt team. Vårt arbetssätt är agilt och innefattar varierande uppgifter i både backend och frontend. Du kommer att jobba med vidareutveckling av vår tjänst och vi har en hel del spännande nyutvecklingsprojekt igång som du kommer att bli en del av.

I arbetet kommer du bland annat att stöta på Vue.js, AngularJS, Python, Node.js, Typescript och Amazon Web Services (AWS).

Erfarenhet

Du har erfarenhet av Linux, SQL, Javascript och HTML. För att passa i rollen och teamet behöver du vara strukturerad och nyfiken på nya utmaningar. Du har ett brinnande intresse för systemutveckling och har en förmåga att skapa fantastiska lösningar av hög kvalitet och med hög effektivitet. Det är meriterande om du har erfarenhet av några av de specifika tekniker som nämnts ovan, men om du är den där talangfulla utvecklaren vi letar efter vet vi också att du snabbt tar till dig nya tekniker och ramverk vilket gör att erfarenhet av de specifika teknikerna inte är ett absolut krav.
Du är en riktigt bra problemlösare och har erfarenhet av och ett tydligt intresse för systemutveckling i stort. Det förvånar oss inte om programmering även är ett hobbyintresse för dig. Du sätter dig effektivt in i såväl större sammanhang som detaljer i både system, kod och databas. Du är målinriktad, energirik, lyhörd och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Gissningsvis har du jobbat i branschen ett tag, men din talang, passion och ambition är mycket viktigare än antal år i branschen.

Förmåner

Som anställd hos oss erbjuds du stora möjligheter att vara med och påverka med korta beslutsvägar i ett snabbväxande bolag. Du är med i laget som bygger framtidens Zoezi! Utöver förmåner såsom tjänstepension och friskvårdsbidrag gör vi t.ex. gemensamma aktiviteter såsom kickoffer och konferenser. Vi är måna om många aktiva inslag i vår vardag då vi tycker att träning och hälsa är väldigt viktigt för våra medarbetare. På vårt kontor hittar du både pingisbord, aktivitetsdrivna TV-spel och träningsredskap för aktiva, sociala och viktiga pauser i vardagen på Zoezi.

Ansökan skickas till tomas@zoezi.se.
Rekryteringsprocessen pågår löpande, så dröj inte med din ansökan.
Sista ansökningsdag är 2021-02-21.

Tillträde: Snarast enligt ö.k.
Anställningsform: heltid, tillsvidare
Lön: månadslön
Placering: Vårt huvudkontor ligger på Teknikringen 1C i Mjärdevi, Linköping. Vi har även ett kontor i Örebro och öppnar i vår upp ytterligare ett kontor i Halmstad. Det är självklart en fördel om du bor på någon av dessa orter, men om du är rätt person för oss kan du också bo någon helt annanstans i landet och vi har stor vana vid att jobba effektivt även med distansbaserade teammedlemmar.

Vårt glada och framåtriktade team hoppas att du kan vara den vi söker – hoppas att du också tänker att vi skulle kunna vara en spännande möjlighet för dig! Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson
Tomas Öberg
VD Zoezi AB
tomas@zoezi.se
070-2277540

Deloitte Sweden Technology Fast 50 Zoezi AB
Zoezi AB bland Sveriges 50 snabbast växande techbolag 2020

👋 Vi bygger om, besök vår nya hemsida på zoezi.se.